dinsdag 7 juli 2009

De laatste loodjes!


Ellen is afgelopen week een dagje alleen naar Alkmaar geweest. Zij heeft daar geoefend met Saskia en Marga in het skills. Twee situaties zijn er na gespeeld en er werd flink geoefend.

Je ziet duidelijk een stijgende lijn in de samenwerking tussen Ellen en Saskia en ook het Engels gaat vooruit. Ieder keer dat er geoefend wordt zien we weer een positieve vooruitgang, dus het regelmatige oefenen heeft wel degelijk zin!!

Nog 1 keer is er afgesproken om te gaan oefenen in het skills in Emmen en dat is op 20 augustus; dus maar een paar dagen voor vertrek naar Calgary. We zullen dan ook extra aandacht besteden aan het reanimeren want dit moet 20 minuten lang en ze moeten elkaar afwisselen( als dat geen teamwork vereist!!). Ellen heeft vrijdagmiddag nog een middag meegelopen met de long verpleegkundige in het ziekenhuis. Het was voor haar een hele leerzame ervaring en ze heeft het erg leuk gevonden .

Dit ook omdat er in de casus in Calgary een patiënt met COPD voorkomt en dan is het goed voor je beeldvorming om zo'n patiënt in het echt gezien te hebben.

We wensen alle lezers van dit blog een hele zonnige vakantie en we vullen het blog weer vanaf 24 Augustus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten