maandag 24 augustus 2009

Wij zijn er bijna........


Het laatste teambuildingsweekend in Soest zit erop!!De deelnemers hebben aan hun dagritme gewerkt, zoals het straks in Canada plaats gaat vinden (6.00 uur uit bed!).
Verder stond het hele weekend in het teken van sport en spel om het groepsgevoel te versterken.
Afgelopen donderdag was onze laatste oefendag met de zorgtoppers Ellen en Saskia!!
Met name het reanimeren is geoefend.
Calibris was van de partij in de personen van Lex en Famke, zij gaan ook mee naar Calgary ter ondersteuning. Namens Calibris boden zij de meiden een prachtig koffertje aan voor Hollands next topnurse ( zie fotoboek).
Voor het oefenen vond er nog een interview plaats met het Dagblad van het Noorden ,later op de middag had Ellen nog een telefonisch interview live op Radio Emmen.Graag zouden we nog willen dat Ellen bij rtv Drenthe wat aandacht kreeg maar dit is nog steeds niet gelukt.
Ellen moet woensdag om 06.00 uur op de luchthaven Schiphol zijn. Het tv programma on-air filmt 's morgens heel team Nederland bij vertrek. De uitzending is 's avonds om 19.30 uur op Nederland 3.Tijdens het verblijf in Calgary gaat er een camera ploeg mee die dagelijks filmpjes zet op http://www.youtube.com/skillsnl .Leuk om onze Nederlandse toppers te volgen.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Ellen,

    Het komt nu echt dichtbij he! Heel veel succes! Heb vertrouwen in jezelf, want je kunt het! ...en verliezen kun je niet, want wat je nu al hebt bereikt is fantastisch.
    Ik zal voor je duimen en ik blijf je via de blog volgen hoor!
    Goede reis!!

    Groetjes, Lianne Zwaan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel succes in Canada en een heel goede reis toegewenst!
    Ik ga vanavond zeker even tv kijken om te zien of jullie echt vertrokken zijn:-)
    Willem

    BeantwoordenVerwijderen